Taarten en cakes schijnen tegenwoordig allemaal een topping te moeten hebben, ik heb het ook maar eens geprobeerd. Ik heb hem gisteren gebakken en vanmorgen de topping, yoghurt met poedersuiker en kleine stukjes gember, er over heen gedaan.
Wij krijgen straks bezoek van een dierbare vriendin en dan moet er behalve een lunch toch wat lekkers bij de koffie zijn. Eerst een kijken hoe de cake smaakt, dan mag hij daarna in mijn receptenbestand wat ik op mijn laptop heb.
Dat receptenbestand ben ik op het ogenblik helemaal aan het opschonen, er stond zoveel in wat ik helemaal niet gebruikte. Het is weleens goed om er door heen te gaan want ik ontdek ook recepten waarvan ik denk dat ik ze nodig weer eens moet maken. Zo hebben we verleden week een eenvoudige jachtschotel met gehakt gegeten die om te smullen was. Het recept had ik al jaren, ooit eens een keer klaargemaakt en daarna is het in de vergetelheid geraakt.
Nu weer afgestoft.
Reacties
Goed idee, topping van yoghurt.