Doorgaan naar hoofdcontent

Dag 5 St-Alban-sur-Limagnole - Lasbros 22.5 km

De zon scheen volop toen we vanmorgen om half negen uit St. Alban vertrokken. Toch was het nog koud, het koelt 's nachts behoorlijk af. We zien bij  veel mensen dat de geraniums 's avonds de schuur in gaan en overdag even het zonnetje in mogen.

In deze leuke potten stond nog niets.

Veel huizen hier hebben leistenen daken. Het is natuurlijk glad, zo kan de sneeuw er makkelijk af glijden. 

Boerenland is het hier. Ruimte genoeg voor grote boerderijen, vaak gemengd bedrijf.

In Aumont-Aubrac dronken we koffie met een heerlijk warm appeltaartje. Bij het verlaten van het stadje zag ik dit geweldige  trafohuisje,  zo leuk  beschilderd. Hij ging natuurlijk  op de foto  voor blogvriend Sjoerd.

In La-Chaze-de-Peyre bewonderden we nog even de mooie kerk en daarna was het nog maar een paar kilometer naar Lasbros waar we bij 'Chez Marie' alweer een voortreffelijke gite aantroffen. 

We kregen een vierpersoons kamer en ik had gauw geregeld dat onze vriendinnen Stephanie en Annick bij ons op de kamer konden. Zij kwamen een half uur na ons binnen en we hadden elkaar weer veel te vertellen. 

Reacties

Die Sjoerd boft toch maar!
Sjoerd zei…
Heel fijn dat je ook daar aan me denkt... Maar zo'n rijtje potten op een muurtje kan me ook wel bevallen...
Leuke wandelvriendschappen!
Emie zei…
Oh, die huizen. Oh, dat landschap. Ach, dat trafohuisje. Die koeien in je blogkop. Oh, die kerk. Ach, ach wat een mooie wandeling. Eenpersoonsbedden!
Onliemie zei…
Het wordt precies alsmaar leuker. Dat uitzicht op je 3de foto! Instant verliefd op de natuur daar. En die gite ook weer geweldig. Jullie gaan echte vrienden overhouden aan deze trip. Zo leuk. Je nieuwe foto in je "header" is super. Knappe foto.
In de weer zei…
En alweer van die prachtige foto’s !!!
Jullie zijn weer heerlijk aan het wandelen! Leuk!
Ineke zei…
Hi M & M. Wat zijn jullie weer goed bezig. Ik geniet van al je verhalen, Marthy. En wat een mooie plaatjes staan er weer op je blog. (Had trouwens niets anders verwacht van je maar toch....lopen, kijken en "knippen"...…). Dinsdag vertrek ik onverwacht voor een weekje Lourdes. Zal daar een kaars voor jullie branden enne....geniet van jullie Caminio. Liefs van mij