Gemis

 Het is geweldig om ieder jaar een maand of zes in Franrijk te zijn en dan ook nog eens in een mooi huis in een prachtige omgeving, ik voel me echt een bevoorrecht mens. Maar...er kleeft een nadeel aan, de kleinkinderen, die mis ik ontzettend. De kinderen ook wel maar minder. Daar heb ik lange telefoongesprekken mee en dat is dan wel voldoende. Maar die kleinkinderen wil je zien opgroeien, je wilt alles van ze meemaken en dat kan dan een half jaartje niet.

 Gelukkig heb ik kinderen die veel foto's en filmpjes sturen, zo blijf je toch op de hoogte van het doen en laten van het stel. Af en toe een telefoongesprekje nu ze ouder worden en met Thijs wordt al geappt.

Afgelopen zondag waren Sebas, Luuk en Saar met hun moeders aan het Scheveningse strand, lekker aan het ravotten. En als ik dan deze foto's opgestuurd krijg ben ik weer een blij mens.

Reacties

In de weer zei…
Kan het me voorstellen dat gemis, maar goed dat er tegenwoordig heel veel mogelijk is met beeld en geluid.
miekequilt zei…
O, dat snap ik helemaal.ik vind vijf weken vakantie al lastig.
Pippa's Hus zei…
Dat kan ik me voorstellen! XX Esther
Sjoerd zei…
Door omstandigheden is Jeslynn een paar dagen in de week bij ons, en ik geloof niet dat ik dat zou willen missen...
Dat wil ik wel geloven. Fijn met alle technieken van tegenwoordig, dat je snel weer op de hoogte bent.
Elizabeth zei…
Ja, ik kan dat wel begrijpen! Heerlijk dat appen mogelijk is, en filmpjes versturen... maar even knuffelen of iets leuks samen doen is wat anders...
Onliemie zei…
Dat gemis kan ik me maar al te goed voorstellen. Ik zou zo graag naar Frankrijk verhuizen maar die kinderen en kleinkinderen! Die zou ik nooit zo lang kunnen missen. Dus blijft het bij kortere vakanties wat wel niet hetzelfde is natuurlijk. Fijn dat ze jullie zoveel nieuws sturen en appen. En och... de tijd gaat zo snel. Je bent zo weer voor een half jaar in hun buurt. Vandaag heel fijne post ontvangen. Dankjewel! xxx
Bertiebo zei…
Ja ik snap het ook natuurlijk. Maar fijn dat je toch veel contact hebt. Wat een prachtfoto van Saar
Emie zei…
Wat leuk die ontmoeting van neven en nichtje en wat een heerlijke foto's. Daar kan oma weer even op teren, toch?
Vlimbouter zei…
Ik snap het dat je die lieverds mist. Maar ze komen wellicht wel terug naar jullie tijdens de vakantie en dan kan je extra genieten.
Ageeth Mooij zei…
Ik zie jou in Saar, zo en profil!
Ik heb (nog) geen kleinkinderen maar als, dan zou ik ze zeker missen.
Ja ik kan me goed voorstellen dat dat af en toe best moeilijk is.