Les Martes

Dit boek ligt altijd in ons vakantiehuis, het is ons gastenboek. Onze gasten zijn natuurlijk vrij om er iets in te schrijven maar meestal doen ze dat en dat wordt door ons ontzettend gewaardeerd. We kijken altijd snel even in het boek zodra onze gasten vertrokken zijn en het zijn, tot nu toe, altijd lovende recensies, en dat nu al voor het zevende jaar. Zo leuk dat mensen ons mooie huis en de prachtige omgeving waarderen.

Onze laatste gasten maakten van hun recensie wel iets heel leuks, de bladzijde werd versierd met een mooi randje papier, wat een moeite. Wil je die lieve, leuke, aardige recensies eens lezen kijk dan even op onze site 'Les Martes'

Hier kan je ook direct een boeking doen als je nog een bestemming zoekt voor je vakantie.
Van harte welkom!

Reacties

In de weer zei…
Jullie hebben er iets héél moois van gemaakt, prachtig ligt het huis daar in de pure natuur. Een gastenboek is altijd leuk om in te schrijven, maar voor jullie zeker om in te lezen. Ik wens je veel fijne gasten toe en wie weet............ooit !
Marthy zei…
Dank je Toos. Het geeft ontzettend veel voldoening om onze gasten een fijne vakantie te bezorgen.
Sjoerd zei…
Mooi toch als het zo gewaardeerd wordt.
Leuk, zo'n gastenboek. Wij zitten op dit moment in een huisje in DK, en ik zag er hier ook eentje liggen. Vind het altijd leuk om even te bedanken voor de gastvrijheid e.d.
Emie zei…
Wat een leuk bezit is zo'n gastenboek, het werkt ook een beetje als een soort logboek met een overzicht van wie er allemaal zijn geweest. Om altijd te koesteren.
Bertiebo zei…
Fijn die waardering. Jullie werken er ook hard voor dus dat maakt het nog fijner
Vlimbouter zei…
Ik vind zo'n gastenboek altijd erg leuk. Ik neem het door op de eerste dag van ons verblijf, vaak staan er ook leuke tips in. En natuurlijk schrijf ik ook altijd zelf mijn waardering uit op de laatste dag van ons verblijf.
Fijn voor de eigenaars.
Ik vond het altijd leuk om iets te schrijven in een gastenboek, waar we ook waren.
Onliemie zei…
Als ik de site van jullie vakantiehuis zie dan kunnen jullie alleen maar positieve kritieken krijgen. Wat voor een sukkel ben je als je over zo'n mooi huis zou zeuren? En de pluimen van in jullie gastenboek hebben jullie zeker en vast dik verdiend.