Vondsten


Allereerst iedereen bedankt voor jullie meeleven en goede wensen. Ik kan het been al weer aardig gebruiken dus het zal wel goed komen.

We gaan over tot de orde van de dag, ik zou mijn brocantevondsten nog laten zien. Deze flessen gingen in een koop van drie tegelijk en de grootste ging naar Mieke. De twee van mij gaan mee naar Nederland, voor de kinderen. Met een mooie tak erin staan ze prachtig.

Een stoere kruk, die gaat richting Scheveningen, voor op de kamer van kleinzoon Thijs. Het waterkannetje erop vond ik gewoon leuk en kostte bijna niets.

Nog voor het eurotijdperk kocht ik op de zelfde markt deze vaas, toen voor 8 gulden, ik ben er nog steeds blij mee. Nu kocht ik dat groene glazen schaaltje, het staat mooi daar, zo had ik het ook voor ogen.

Ik zal het maar bekennen, deze twee flessen kocht ik gewoon uit hebberigheid, ik kon ze niet laten staan maar weet nog niet eens waar ik ze neer ga zetten. Ik heb al meer van dit soort flessen, blijf glaswerk mooi vinden.
Ik vind wel een plaatsje hoor, heb hier tenslotte twee huizen.

Er was heel veel aanbod deze keer, echt prachtige spullen maar al die mooie spullen moeten wel een plek kunnen krijgen. Ik ruim veel de laatste jaren dus er mag niet al te veel bijkomen. Daarom vind ik het leuk om wat voor de kinderen te kopen en ach, misschien gaan deze flessen ook wel die richting op.


Reacties

Emie zei…
Pracht vondsten en het zal je niet verbazen dat ik ze ook allemaal gekocht zou kunnen hebben.
KnutzEls zei…
Glas is vaak zo mooi! Zou ook hebberig geworden zijn.
Prachtig allemaal. En waar je het nu neergezet hebt voor de foto staat het al heel decoratief!
Bertiebo zei…
Moooi, dat glaswerk. En mooi dat je je been weer beter kan gebruiken.
In de weer zei…
Dat krukje is prachtig. Zo simpel hè !
Sjoerd zei…
En toch zie ik die grote flessen liever gevuld met wijn...
Pippa's Hus zei…
Prachtig al dat glaswerk! XX Esther
miekequilt zei…
Het was een hele mooie, grote brocante. Nogmaals bedankt voor de tip!
Echt mooi allemaal!! Ondanks het opruimen zijn sommige dingen gewoon leuk om te kopen. En zoasl je zegt, er komt vanzelf een plek. En soms doe je eerst wat weg en daarvoor in de plaats mag iets anders, verandering is leuk. En onder invloed van tijd, mode en leeftijd is soms je smaak ook iets anders geworden.
Fijn om te lezen dat het weer iets beter gaat Marthy! Prachtige vondsten! Zou ze ook allemaal één voor één gekocht (kunnen) hebben!