Doorgaan naar hoofdcontent

Warmte

Terwijl ik weg was heeft er een soort groeiexplosie in mijn plantenborder plaats gevonden. Een fijn welkom.

Het was ondanks de zorgen om mijn zieke  zus een warme week. Ik heb veel fijne gesprekken met haar gehad, mijn kleinkinderen gezien, veel met mijn kinderen gepraat en ook met een paar schoonzussen en een zwager. Ik heb in drie verschillende bedden gelegen en alle drie de kinderen en een zwager hebben een keer voor mij gekookt. Het is mooi als je in dit soort situaties kan terugvallen om mensen om je heen.

Reacties

anja zei…
Dat laatste, daar mag je zeker dankbaar voor zijn! Het voelt als een warm gezin dat jij en je man hebben groot gebracht, nu ik je verhalen deze week lees denk ik dat jij de warmte hebt doorgegeven die je als kind ook ervaren hebt. Dat is een groot goed, waar je zeker dankbaar voor mag zijn. Sterkte met je zus, kan ze wel herstellen?
Marthy zei…
Ik zou willen dat ik het wist, Anja.
Emie zei…
Goed dat je bent gegaan het geeft je rust de komende tijd. Het zijn vast heel enerverende dagen geweest die je gelukkig in de warme familieverbanden door kon brengen. Geniet van je ontplofte tuin en de aanwezigheid van Mart.
Sjoerd zei…
Het is inderdaad wel nodig dat je dan kunt terug vallen op de achterblijvers, als je dat zo mag noemen.
In de weer zei…
Hartverwarmend !
Vlimbouter zei…
In moelijke tjjden kunnen terugvallen op de warmte van je gezin is het allerbelangrijkste in het leven, vind ik. Fijn dat je kinderen er voor je waren. En wat een mooi welkom thuis met die uitbundige border.
Ageeth Mooij zei…
Warmte doet een mens goed, in alle opzichten.
Een 'warm bad', dat is wat je in dat soort dagen nodig hebt. Wat fijn dat je dat kreeg.
Marthy zei…
Zo noemde ik het zelf ook, Jeanette, een 'warm bad'. En of ik dat nodig had!
Een warm bad thuis en een mooie border in jullie tweede thuis, mooi!
Ja, in zulk soort situaties zijn familie (en lieve vrienden) erg belangrijk. X