Eten in de rozentuin

We zouden er eigenlijk een week of twee geleden gaan eten met vrienden, in die rozentuin maar een ezel gooide roet in het eten en die vrienden zijn weer aan het werk in België.

Er zouden ongetwijfeld nog wel wat rozen te zien zijn dacht ik en ik had ook wel zin om te eten daar op dat terras met uitzicht over de tuin dus we gingen alvast maar voorproeven. Dan gaan we volgend jaar volgens het oorspronkelijke plan begin juni nog eens met onze vrienden, dan staan er zeker veel meer rozen in bloei.


Na het eten maakten we een rondje door de tuin waar nog genoeg rozen te bewonderen waren en dit vond ik ook mooi, een veldje bloeiende tijm met in het midden een oude steen.

Ook veel fruitbomen, vooral appels. De tuin heet niet voor niets 'Roseraie des Pommiers'.Ik vroeg naar het toilet en werd tot mijn verrassing verwezen naar dit romantische gebouwtje, ontzettend leuk. 

Lekker gegeten en een mooie tuin bezocht. Morgen gaan we ons bezighouden met onze eigen tuin.

Reacties

Lijkt of de hagel hier niet zo had huisgehouden als bij jullie.
Bertiebo zei…
klinkt romantisch en ziet er leuk uit.
KnutzEls zei…
Dat is nog eens romantisch plasje plegen
Wat een mooie plek! Helemaal niet erg om nog eens heen te 'moeten'.
Marthy zei…
Haha, dat vond ik ook, Els.
Dubbele pech dus! Maar hier in de rozentuin kon je even genieten, heerlijk.
Marthy zei…
Totaal niet, Jeanne. Het is een strook geweest vanuit de Drôme aan de andere kant van de Rhône. Ons buurdorp St. Julien du Gua is ook zwaar getroffen en als je dan verder naar boven gaat houdt het op. Op de weg naar Privas is niets te zien. We zijn benieuwd hoe het gesteld is aan de andere kant van de vallei.
Wat een leuke plasplek :-)
Sjoerd zei…
Wat een mooi toilet. Dat hadden we hier vroeger ook. Het toilet stond buiten en niet in huis.
Vlimbouter zei…
Ha, nog een te bezoeken tuin in Frankrijk die ik op mijn lijstje moet zetten. Dank voor de tip!