Mooie Ardèche

Toen we gisteren terugkwamen uit Aubenas en de bergen inreden vroeg ik Mart even te stoppen zodat ik een foto kon maken. Het had geregend en het was ondertussen weer droog geworden waarna dan de wolken waterdamp omhoog stijgen vanuit de valleien. Een prachtig gezicht.

Teruggekomen in het dorp zagen we de auto van buurvrouw Jacqueline staan en al gauw kwam ze even bij mij kijken, Robert had haar al verteld wat er gebeurd is. We hebben lekker een uurtje zitten kletsen, alle nieuwtjes van kinderen en kleinkinderen uitgewisseld en afgesproken dat we vandaag na haar kleine siësta een rondje zouden gaan wandelen. 

Ik mag meer gaan lopen en dat doe ik natuurlijk graag. Vanmorgen heb ik op mijn matje ook weer wat oefeningen gedaan, het lijf moet terug in conditie komen. Ik ben nog steeds van plan om eind september samen met Mart de Via Podiensis weer op te gaan pakken. 
Dat laat ik me door een ezel niet afpakken!

Reacties

Onliemie zei…
Wat laat je ons weer fijn meegenieten van jullie mooie natuur. Ik hoop dat ik de echtgenoot overtuigd krijg om richting Ardèche te rijden over enkele weken. Nu zou ie weer graag de Stelvio gaan beklimmen en die ligt jammer genoeg in Italië (helphelp) en daar heb ik voorlopig nog niet echt zin in. Ik zal zelf eens beginnen zoeken naar een rustig plekje bij jullie in de buurt voor zover dat nog rustig kan zijn in juli en augustus. Heb jij misschien een tip? Ik duim dat het beter en beter gaat met je been. Nog dik 2 maanden tot september. Dat moet lukken! Fijn wandelen straks met Jacqueline en vergeet je fototoestel niet! ;-)
Sjoerd zei…
Die ezel zal je nog lang parten spelen...
Bertiebo zei…
Ik duim voor je, heel hard!
KnutzEls zei…
Ik duim met Bettie mee! Maar dat gaat je vast lukken, misschien alleen ietsjes minder kilometrts per dag. Succes!
Wat een mooi gezicht.
Zal ik ook maar meeduimen?! Op rustig tempo aansterken, dan lukt het vast.
In de weer zei…
Natuurlijk duim ik ook mee, iedereen die jullie kent duimen mee, want iedereen gunt het jullie alle twee om weer zo’n prachtige tocht te lopen.
Zeker weten, we duimen ook!
Jan uit Perth zei…
Hier wordt ook geduimd! Lieve groet uit Perth.
Vlimbouter zei…
Die via Podiensis lukt je vast en zeker. Ik duim mee.