Doorgaan naar hoofdcontent

Een beetje leuker

Als er iets is wat de lente opfleurt is het de Prunus wel, ze staan nu overal in al hun glorie te bloeien. Het lijkt wel of  het voorjaar extra mooi is dit jaar, misschien om ons te verwennen in deze moeilijke tijd. Verwennen, je hoeft het niet alleen aan de natuur over te laten. Koop vandaag eens die extra mooie bos bloemen voor jezelf, neem een gebakje mee voor de koffie of  koop die hele lekkere fles wijn voor zondag in de tuin of op het balkon. Maak het leven gewoon een beetje leuker, we hebben het nodig.

Ik wens jullie allemaal een mooi weekend met veel genieten van de kleine dingen des levens.

Reacties

KnutzEls zei…
Zeker Marthy en niet alleen in het weekend. Elke dag heeft mooie momenten, maar nu lijken de nare zaken alles te overheersen... Fijn weekend!
Emie zei…
Wij zijn er ook best goed in om van de kleine en simpele dingen des levens te genieten. Extra aandachtig een maaltijd bereiden, een wandeling door een mooi gebied, een goed boek, een videochat met kleinkinderen, een kaartje sturen naar iemand die het goed gebruiken kan. Ik kan zo nog wel even doorgaan. Niet kijken naar wat niet kan, maar doen wél wat kan.
Ik sluit me helemaal bij mijn voorgangsters aan.
Dit zijn net de mooie momentje gewoon een wandeling maken en de kleine wereld te ontdekken. Fijn weekeinde
Marleen zei…
Inderdaad prachtig! En ja, laten we zoveel mogelijk genieten. Fijn weekend.
Sjoerd zei…
Je hebt gelijk, maar dan zou ik naar de winkel moeten gaan, en dat doen we tegenwoordig nog maar eenmaal in de week.
Ageeth Mooij zei…
De afgelopen weken ben ik zo weinig mogelijk naar de supermarkt geweest, maar vandaag ben ik naar de bloemist gegaan om mooie bloemen uit te kiezen. Het zijn pioenrozen geworden en in felle warm roze kleur, feest! Blijven genieten!
Gelukkig worden we heel erg verwend door de natuur, daar kan geen cadeautje uit een winkel tegenop
anja zei…
Maar de natuur is gewoon echt mooier nu, alles steekt namelijk veel mooier af tegen de schone, blauwe lucht die we nu hebben. Geniet ervan, fijn weekend!
Prachtig, al die bloeiende bomen en bermen. Fijn weekend.
Anoniem zei…
Het is idd een heel mooi voorjaar. Prachtige bloesems, een strak blauwe lucht en van die heerlijke eenden donskuikentjes in de sloot.
Lies
Bill zei…
What a beautiful place to enjoy your walk. Have a wonderful weekend!
Je hebt hartstikke gelijk! Buiten lijkt alles mooier dan het ooit is geweest. Blauwe lucht zonder vliegtuigstrepen. Veel minder verkeer dus horen we de vogels beter. Het is uitstekend toeven in de natuur. Heb een fijn weekend ♥