Doorgaan naar hoofdcontent

Nat, weinig droge momenten

Online volg ik een workshop speciaal gericht op mijn fototoestel, heel leuk en leerzaam. Ik moest uiterlijk morgen een lanschapsfoto indienen maar het weer wilde totaal niet meewerken. Gistermiddag een poging gedaan maar voor dat ik bij de Hennepakkers hierachter het appartementengebouw was begon het alweer te regenen. Vanmorgen een nieuwe poging, twee weerapps op mijn telefoon geraadpleegd en om half elf zou het droog zijn. Jammer, niet dus, eerst maar een kopje koffie dan. Een half uur later liep ik droog naar Bovenkerk voor een rondje maar nadat ik de eerste foto genomen had (hierboven) begon het weer te regenen. Ik trok mijn capuchon van mijn prima jack over mijn hoofd en liep door in de hoop dat het droog zou worden.

Dat deed het af en toe maar niet lang, telkens een paar minuten maar het lukte me toch om wat foto's te nemen. Deze heb ik ingestuurd, hij moest van voor tot achter scherp zijn en dat is redelijk gelukt. Het regende niet hard en ik heb eigenlijk best lekker gelopen. Er stond wel veel wind maar ik ben van de kust en van mij mag het  bij dit soort weer wel wat waaien, dat hoort bij de herfst.

Reacties

Emie zei…
Prachtige foto Marthy met hoog water! Ik hoef vandaag nergens naar toe en sla ook mijn wandeling voor een keertje over.
In de weer zei…
Toch lekker even buiten geweest en nog mooie foto’s ook.
Maar er staat voorlopig wel genoeg water in de sloot !
miekequilt zei…
Mooie foto, Marthy. Ben benieuwd hoe goed je de opdracht hebt gemaakt.
Lies zei…
Foto's geslaagd!
Lie(f)s.
Sjoerd zei…
Mooi werkt toch, hier was het de hele dag nat.
Zeker gelukt! Cursus van Ruud?
Janny zei…
Goed dat je toch naar buiten bent gegaan ondanks de regen!
Marthy zei…
Ik kreeg een compliment Mieke, de foto was van voor tot achter scherp.
Marthy zei…
Ja Jeanne, cursus van Ruud en wat leer ik veel, een kanjer die man.
anja zei…
Mooie foto's, terecht een compliment voor gekregen! Bah, wat een hoog water daar, ben zo blij dat ik tegenwoordig in het hoge, droge Noorden woon (boven NAP).
Hetty zei…
Met zo’n opdracht moet je wel naar buiten! Wat een motivatie van jouw kant. En volgens mij is de foto scherp van hier tot aan de einder!
Elizabeth zei…
Zelfs regenfoto's kunnen heel mooi zijn! Je hebt echt talent, Marthy!