Doorgaan naar hoofdcontent

Booster en fietsen

Afgelopen zaterdag werden we om kwart over twee bij de GGD priklocatie in Gouda verwacht om de tweede booster te halen. Mart stelde voor om op de fiets te gaan en dat was een goed idee, het weer leende zich er voor. Wel veel wind maar met die e-bikes die wij hebben kan ik dat zelfs aan.

Een gesmeerde machine, die priklocatie, dus we stonden al snel weer buiten met inmiddels onze vierde vaccinatie. Nog maar een toertje maken, zo lekker die zon. Prettig dat mijn sportfietser ieder fietspad in de wijde omgeving kent dus we reden achterom Gouda richting Reeuwijk over een fietspad waarvan ik totaal niet wist dat het er lag. Links van het fietspad begon bij deze prachtig bloeiende tulpenboom een volkstuin complex waar ik met plezier naar keek. Er werd hard gewerkt.

Ter hoogte van Bodegraven net voor het viaduct onder de A12, ik maakte weer eens een noodstop, zag ik deze trottoirttegel, wat ontzetten leuk. Ik kon er niet meer ontdekken en op internet heb ik niets kunnen vinden over mozaiek trottoirtegels. Iemand van jullie dit al eens meer gezien?

Een prachtig fietspad met aan twee kanten water in Reeuwijk.

De plassen lagen er niet echt rimpelloos bij, dat gaf aan dat er veel wind stond.

Ja, mooi weer dus alle terrassen zijn open en daar maakten wij dankbaar gebruik van. Ik geef het toe, de punten zijn wat groot uitgevallen maar dat zagen we pas toen ze voor onze neus stonden. We hadden er geen moeite mee en ze smaakten heerlijk.

De serveerster maakte even een fotootje van ons bij de naam van het restaurant. Hier had onze oudste zoon vijfendertig jaar geleden zijn eerste baantje in de horeca, zijn zoon Thijs doet nu hetzelfde. Fotootje even doorgestuurd natuurlijk.

Nog een laatste foto van de plassen, hierna sloegen we af richting Haastrecht, bijna thuis.

Reacties

Judy zei…
Leuke foto van jullie!
miekequilt zei…
Wat een prachtige foto van jullie. En weer een leuk verslag van een mooie fietstocht. Prik nr. 4 binnen, fijn dat het kan!!
In de weer zei…
Die punten zijn niet te versmaden Marthy.
Heerlijke fietstocht en een mooie foto van jullie samen.
Wat snel hebben jullie de booster al !
Gaat dat op alfabet of op leeftijd.
Als het op alfabet gaat kunnen wij nog lang wachten :-(
Mozaïek trottoir tegels zien we soms liggen, maar dan is dat wel bij een mozaïek bankje. Zomaar in het trottoir heb ik ze nog niet gezien.
Marlou zei…
Ha wat een lief stelletje op de foto!
Drenthegirl zei…
Thank you for all your wonderful postings!!! I have really enjoyed "travelling" with you during lockdown from a few thousand miles away
Oh wat leuk. En weer een mooie foto van jullie samen rijker. Heerlijke herinneringen.
Het nuttige en het aangename verenigd, met wel een hele leuke foto van jullie beidjes voor jullie (klein)zoon!
Marthy zei…
Wij kregen de schriftelijke uitnodiging op 15 maart binnen en op die dag was het precies 3 maanden geleden dat we de vorige gekregen hadden. Maar voor hetzelfde geld gaat het op alphabet of op geboortejaar.
Lies zei…
'k Wil bijschuiven, en genieten...
Lie(f)s.
Sjoerd zei…
Heel leuk, maar een trottoir tegel met mozaïek ben ik hier ook nog niet tegengekomen.
Janny zei…
Leuke foto en die chocoladetaart ziet er heerlijk uit!
Margriet zei…
Het is inderdaad heerlijk weer om op de fiets te gaan. Als beloning na de vaccinatie lekkere punt bij de koffie op een terrasje in de zon. Wat wil een mens nog meer!
Emie zei…
Nuttig en zeer aangenaam verenigd! Heerlijk.