Doorgaan naar hoofdcontent

Een zonovergoten Le Serret

Tweede kerstdag reden we met een zus en zwager naar Drenthe naar een andere zus va ons. In de auto namen we een kerstmaaltijd mee die we van te voren klaargemaakt hadden. Alleen het voorgerecht, gevulde champignons, maakten we ter plekke klaar. We hadden die dag aardig weer dus konden we 's middags met de hond nog een lekkere wandeling maken en hadden daarna met zijn vijven een gezellige avond. Gisteren zijn we na de koffie weer vertrokken naar huis.

Tussen al de digitale kerstwensen van onze Franse buren en en vrienden zat deze foto van buurman Bernard, een zonovergoten Le Serret. Dit wakkert onze heimwee naar die plek behoorlijk aan. We gaan maar eens nadenken wanneer we onze wintervakantie daar gaan doorbrengen.

Reacties

Yova zei…
Jullie hebben leuke dag van gemaakt. Drenthe is zeker mooie natuur om te wandelen. Mooie foto uit Frankrijk neem ik aan? Het is van jou buurman....Fijne jaarwisseling gewenst.
Judy zei…
Die heimwee kan ik me voorstellen, wat een heerlijke foto!
Emie zei…
En dan ineens ben je in gedachten op je geliefde plek en slaat de heimwee toe.
In de weer zei…
Kan het me voorstellen, toen ik de aanhef van je blog zag, dacht ik al dat jullie er waren :-)
Edward McDunn zei…
Dat verlangen is goed voor te stellen, zeker met het weer nu.
Janny zei…
Heerlijk die zon op de foto, geen wonder dat je heimwee krijgt.
Vera zei…
Wij hebben, om die zonnige reden, Drenthe verlaten en zijn sowieso twee maanden in Andalucië. Daarna verder, waar de camper ons brengt. Wij wensen jullie een zonnig, gezond en vredevol 2024.
Groet Vera
En die foto is niet bewerkt of zo. Het is afgelopen dagen echt dit soort weer geweest bij ons in de Ardèche! Helaas nu weer wat meer bewolking en wat instabieler weer maar nog steeds heerlijk. Ga maar vast lekker over je Franse stek mijmeren, Marthy!
Lies zei…
Wellicht wel een mooie dag, maar niet met zo'n blauwe hemel...
Lie(f)s.
Marthy zei…
Vera, veel plezier tijdens jullie reizen en een gezond en liefdevol 2024 gewenst.
Helemaal logisch dat verlangen naar jullie paradijsje!
Ger zei…
Heerlijke tijd zo samen met de familie in Drenthe 2e kerstdag vieren.
En wanneer ik die diepblauwe lucht zie kan ik me wel voorstellen dat de plannen om af te reizen naar Frankrijk gemaakt worden. Ga mijn koffertje inpakken, niet om op vakantie te gaan maar voor opname in Z-H
Ik zag de foto en dacht direct: wanner gaan we? Die strakblauwe lucht...