We hebben kerstmiddag en avond met kinderen en kleinkinderen kerstmis gevierd. Schoondochter Christianne had al voor een mooi gedekte tafel gezorgd toen we binnenkwamen en het zag er allemaal sfeervol uit.
Neven Sebas en Luuk hadden er zin in en hebben de maaltijd alle eer aan gedaan. Ik sta er verbaasd van hoeveel twee van die jongens van twaalf jaar kunnen eten. Ben alweer vergeten hoe dat met onze eigens jongens was.
Chefkok Bas had van te voren al aangegeven dat we Italiaans gingen en hij opende met deze vitello tonnato. Het vlees had hij zelf aangebraden en gesneden met een nieuw aangeschaft snijmachientje. Al die moeite was niet voor niets geweest want het smaakte voortreffelijk. Daarna kwam er nog meer lekkers op tafel en we eindigden met een grote schaal tiramisu van mijn hand. Helaas vergat ik er een foto van te maken maar hij ging schoon op. Het laatste stukje ging in een koelkastdoosje voor Luuk voor de volgende dag.
Een rijkdom om zo aan tafel te zitten en te genieten van elkaar en het lekkere eten.
Laten we onze zegeningen tellen, zeg ik dan altijd even voor we beginnen.
Reacties
Wat worden de jongens groot!
En wat gezellig en fijn om samen zo lekker te kunnen eten.
En morgen weer een gewone dag? Op naar Oudjaar!
Lie(f)s.
Aan lekkers geen gebrek en met passie en liefde bereid door jullie zoon en door jou,Marthy.
Bij onze dochterlief ging het ook ongeveer op deze wijze met ons allen genoten we binnen van de winter BBQ buiten en de mannen zorgden dat we niks te kort kwamen.
Ik droeg mijn steentje bij en trakteerde op heerlijk gebak uit België en maakte twee schalen Limoncello Tiramisu en Baileys Irish hazelnoot ijs in mijn grootste cake vorm