Doorgaan naar hoofdcontent

Goed nieuws!

De Nationale Stichting Grote Clubactie helpt clubs en verenigingen om hun doelen werkelijkheid te maken. Zij organiseren daarom een jaarlijkse loterij, waarvan 80% van de opbrengst rechtstreeks naar de loten verkopende clubs gaat. Dus toen kleindochter Saar me in september een appje stuurde of ik een lot wilde kopen voor de loterij heb ik er natuurlijk een paar gekocht, ik kon dit online via een app regelen. Ondertussen was ik dit al lang weer vergeten totdat ik verleden week een mailtje kreeg met de volgende tekst: 

De trekking van de Grote Clubactie heeft plaatsgevonden. Goed nieuws! Op het lot dat jij kocht van Saar van Volleybalvereniging Dosko is een prijs gevallen. Verzilver jouw prijs met het winnende lotnummer en de controlecode.

Wij winnen nooit iets, echt werkelijk nooit dus dit was wel een verrassing. Snel het winnende lotnummer ingevuld en alle prijzen vlogen rond op het scherm onder andere een groot geldbedrag, een auto of een vakantie. Er werd gestopt bij onze prijs. Gefeliciteerd! Met de Grote Clubactie heb je één kaartje van Kaartje2go ter waarde van € 4,80 inclusief postzegel gewonnen.

Ik heb eerst smakelijk zitten lachen en toen opgezocht wat Kaartje2Go was want dat wist ik niet, onnozelaar dat ik ben.

Ik kwam er achter dat je met dat Kaartje2Go online een kaart kon schrijven en versturen, had ik nog nooit gedaan. Ik wilde mijn prijs natuurlijk wel ten gelde maken😂 dus even in de agenda gekeken wie er bijna jarig werd en dat was onze vriendin Annelies. Dus ik heb een leuke kaart uitgekozen, tekst erop en daarna werd de kaart in envelop verstuurd, met postzegel.

Hij is aangekomen hoor want ik kreeg een bedankje terug van Annelies met een foto van de kaart.
Ik heb in ieder geval lol gehad van mijn prijs.

Reacties

KnutzEls zei…
Je moet natuurlijk klein beginnen, volgende keer vast een miljoen 😃😃
Judy zei…
Haha, die prijzen zijn soms meer reclameacties dan prijzen. Maar toch leuk, en je hebt er goed gebruik van gemaakt!
Beter iets dan niets. Leuk toch!
Sjoerd zei…
Ach, je hebt in ieder geval nog wat... Wij hadden helemaal niets. Onze kleindochter had die ook van de turnclub waar ze opzit.
miekequilt zei…
Ha, die prijs won ik ook. Bij het maken van de kaart ging iets mis en kon ik de bestelling niet afronden. Nou ja, het was voor een goed doel, dat lot.
Charlie zei…
Leuk Marthy, eindelijk een prijs en je hebt er lol van gehad en nog wat geleerd! Ik ontwerp vaak een kaart via krt2go met een van mijn foto’s, erg leuk om te doen!
Emie zei…
Ha, ha, gefeliciteerd met je prijs!
In de weer zei…
Hartstikke leuk toch, jij hebt lol gehad, de club wordt gesteund en een jarige vriendin kreeg een leuke kaart.
Mijn familie en ik maken regelmatig zulke fotokaarten (waar we zelf op staan) voor mijn dementerende moeder. Ze geniet er enorm van. Alle kaarten staan uitgestald op tafel. Meteen een geheugensteun voor haar wie haar geliefden zijn.

5 december 2023 om 10:26 Verwijderen
Leuke prijs, Kaartje2go is van onze vorige buurman + de rest van eigenaren. Super leuk bedrijf, met mooie kaarten.
Janny zei…
Haha, toch leuk zo'n prijsje, hier was het: helaas. Ach ja, je koopt de loten om het goede doel te steunen.
Ger zei…
Mooi dat jij het goede doel steunde,dat jij dit keer wel in de prijzen gevallen bent,de jarige leuke kaart ontving,jij er lol aan beleefde.
Maar wat Judy schrijft klop helemaal,het een en ander hangt van reclame aan elkaar is ook mijn ervaring met dat online kaartjes versturen,daarna werd ik in e-mail bestookt met van allerlei aanbiedingen waar ik niet om vroeg,zelfs toen ik me online afgemeld heb ging het nog poos door.
Marthy zei…
Wat mooi Conny, echt een goed idee
Ah, dus dàt verhaal zat achter die mooie kaart! Toch mooi zo: je hebt de Nederlandse sportclubs via Saar gesteund en mij heel blij gemaakt. Leve die gewonnen prijs van jou! Ennuh…...nogmaals bedankt hoor!
Lies zei…
Hoe-dan-ook, leuk! Ook voor de ontvanger van je 'prijs'!
Lie(f)s.
Elizabeth zei…
'k Zag je eerste foto in mijn blogleeslijst en dacht 'het zàl toch niet...?'
Nee, niet de honderdduizend, maar wel heel leuk om iets te winnen!