Doorgaan naar hoofdcontent

Van koninklijke bloede

Deze prinses wenst jullie samen met ons een leuke en gezellige koningsdag. Hier in de Ardèche wordt net zoals gisteren veel regen voorspeld dus ik hoop dat men het in Nederland een stuk beter treft, wij gunnen het jullie van ganser harte. Dat slechte weer is een goede reden om vandaag onderuitgezakt op de bank met koffie en een gebakje de feestelijkheden in Emmen op tv te bekijken. Ik moet toch zien wat al die koninklijke hoogheden vanmorgen uit de kast getrokken hebben. Tsja, en dat gebakje, weer geen oranjetompoucen te krijgen, 

Dit prinsesje, kleindochter van mijn jongere zus is net vier jaar geworden en gaat nu naar de basisschool wat ze reuze interessant vindt. Kan ze nog bijdehanter worden dan ze al is. Ze weet haar mondje wel te roeren. Ach, zit in de familie zullen we maar zeggen.

Reacties

Judy zei…
Toch een fijne koningsdag gewenst, ook zonder tompoes.
Emie zei…
Wat een schattig koningingetje heb je vandaag voor ons. Ons buitenwerk heeft dagenlang stil gelegen vanwege de regen. Nu is het droog dus daar gaan we even van profiteren.
Sjoerd zei…
Volgens mij zou ze best even prinses willen zijn... Hier regent het ook.
Anoniem zei…
Geweldig!
Wat een leuke foto. Hier ook naar de feestelijkheden in Emmen gekeken. En gelukkig is het hier droog, fijn voor de mensen op de vrijmarkten in de hele stad.
Ik zie wel enige gelijkenis met een kleinkind! Leuk!
miekequilt zei…
Ze lijkt een beetje op Saar. Wat een enige foto. Gisteravond begon hier de vrijmarkt met heerlijk zonnig weer. Vandaag af en toe wat regen, maar prima te doen.
Hopelijk heb je genoten van Koningsdag.
Lies zei…
Wat en schattig prinsesje! Jullie genieten gewoon van elk feestje! Knap!
Lie(f)s.
Bertiebo zei…
Ze lijkt op Saar!