Doorgaan naar hoofdcontent

C'est la Vie

Een idioot leuke film zei de vrouw naast me in het filmhuis van Gouda gisteravond toen we opstonden. En gelijk had ze want we hebben heerlijk zitten lachen en ik liep zingend naar de auto. Het voelt gewoon lekker zo'n film te zien. Waar gaat ie over? Over Max die al jaren een cateringbedrijf runt maar het eigenlijk spuugzat is en de boel wil verkopen. Het is niet zo'n klein bedrijf want hij heeft een heel team van bedienden, koks, afwassers, fotograaf en muziekkanten aan het werk en organiseert grote feesten en partijen. Zo ook de bruiloft van Pierre en Helena die trouwen in een prachtig zeventiende-eeuws kasteel. Alles is van te voren perfect geregeld maar toch loopt er het een en ander mis. Wat en hoe gaan jullie zelf maar zien. Het zorgt in ieder geval wel voor hilarische taferelen. C'est la Vie is een komedie van het succesvolle regisseursduo Olivier Nakache en Eric Toledano. De film is misschien ietsje minder dan hun kaskraker 'Intouchables' maar net zo hartverwarmend en zeker waard om gezien te worden.


Reacties

Dank je wel voor de tip, lijkt mij een hele leuke film!
Ja, daar word je vrolijk van, lijkt mij!
Sjoerd zei…
Och, een avond niet gelachen...
Ageeth Mooij zei…
Dat is nog eens een fijne tip, dank je wel!
Ik heb laatst met een vriendin genoten van Huisvrouwen bestaan niet, heerlijk gelachen, zonder pretenties. Het was toevallig Ladies Night, de zaal zat bomvol vrouwen en de reacties waren ook om van te genieten.
Marthy zei…
Gaan, Antoinette, daar krijg je geen spijt van.
Marthy zei…
Leuk als iedereen in de zaal hoorbaar zit te genieten.
Lijkt me een heerlijke film. Mijn dochter wordt vast enthousiast als ik het haar vertel. Ik zou best zo'n jas en vest willen hebben. Ziet er geweldig uit.
Warme groet
Marthy zei…
Ga lekker met je dochter een potje lachen, Kakel.
Heb er al wat van op televisie gezien hier. Lijkt me zeker een leuke en gezellige film!
KnutzEls zei…
Die film zag Leo met een vriend en ze waren dolenthousiast. Maar hier draait ie niet meer...🙍
Marthy zei…
Kostelijke film, Els.