Hergebruik

Toen ik afgelopen jaar alle kerstspullen opruimden waaronder alle kaarten nam ik me voor om met die kaarten wat te gaan doen, zonde om dat allemaal in de papierbak te smijten. Wat ik ermee zou gaan was nog duister voor me maar ik vroeg voor de zekerheid aan mijn schoonzus of ik haar kerstkaarten ook mocht hebben. Ik gooide de hele handel in een doos en maakte die pas weer een week of wat geleden open. 

Jammer dat ik geen brein hebt waar de leuke ideeën zomaar naar boven komen borrelen maar ik vond toch dat ik wat moest verzinnen en dat is gelukt. Met behulp van een papiersnijder, lijm en kaarten en enveloppen die ik nog had ben ik leuk bezig geweest. Het resultaat is aardig en ik heb ook nog wat aan hergebruik gedaan.😉 

Reacties

Anja zei…
Goed bezig hoor!
miekequilt zei…
Heerlijk om zo bezig te zijn. En de kaarten zien er leuk uit.
Annelies zei…
Een heerlijk werkje om op een koude of regenachtige dag te doen. Een pot koffie onder handbereik, misschien al kerstmuziek erbij? Leuk!
Ageeth Mooij zei…
Het ziet er geweldig uit en volgens mij was het een leuke klus!
Vlimbouter zei…
Leuke kaarten en een super idee!
In de weer zei…
Ziet er allemaal heel gezellig uit Marthy en heerlijk om te doen hè !
We hadden hetzelfde idee. Mijn blog erover staat al in de wacht!
Ziet er leuk uit.
Vroeger - ahum - maakten wij er wel eens doosjes van en die gebruikten we dan om een kleinigheidje in te doen voor onze oma of zo. Nu ik dit hier zo schrijf, bedenk ik mij dat ik dat wel weer eens kan doen. Maar dan zo dat ze als brievenbuspost kunnen.
Sjoerd zei…
Dat is ook ontspullen, je stuurt het gewoon weg...
Emie zei…
Ik geef de nog bruikbare kerstkaartonderdelen altijd aan kleindochters die zelf kaarten maken voor klasgenoten. Ach, als we maar recyclen, toch?
Elizabeth zei…
Hartstikke leuk! Zo simpel kan het toch zijn...
Dat ziet er hartstikke leuk uit Marthy!