Doorgaan naar hoofdcontent

Dakterras in Scheveningen

Zo, nu hebben we allegezinsleden weer gezien en geknuffeld en met een groot deel hebben we ook zitten eten. Donderdagavond hebben we met kleinzoon Thijs gegeten, vrijdagavond kwam dochter Floor eten en gisteravond gingen we in Scheveningen eten.

Oudste zoon appte halverwege de middag en vroeg of we niet alvast wilde komen, het was zulk mooi weer, dan konden we op het dakterras nog wat drinken. We waren net thuis van een stukje fietsen maar zijn meteen weer in de auto gestapt, aan zulke uitnodigingen geven we graag gehoor.

Onze zoon heeft een prachtig dertiger jaren appartement met zelfs nog een aparte eet- en woonkamer met daartussen ensuite deuren. En dit dakterras dus waarvandaan je over een groot deel van Schveningen kijkt.


Als je halverwege deze schoorsteen klimt kan je de zee zien maar dat doe ik dus niet. We hebben daar lekker zitten genieten van misschien wel de laatste mooie zomerse dag en daarna heerlijk zitten eten. Kleinzoon Sebas vindt gym het leukste vak op zijn nieuwe middelbare school en daarna Engels. Wel veel huiswerk zegt hij maar hij heeft nog geen een onvoldoende. En oma geniet van al die verhalen van haar kleinkinderen.

Reacties

Bertiebo zei…
Dat is wel super zeg, waar jullie zoon woont! En wat fijn om ze allemaal weer te kunnen zien en horen
Judy zei…
Prachtige plek in mijn geboorteplek Scheveningen!
Sjoerd zei…
Een leuk bouwgevalletje, maar ik zit toch liever in een tuin met nog wat landschap erachter. Fijn toch dat Sebas het zo goed doet.
In de weer zei…
Fijn dat je iedereen weer hebt gezien.
Wat heerlijk zo’n dakterras, ziet er ook zo gezellig uit.
Leuke plek voor een middagborrel! Zeker op zo'n mooie nazomerse dag!
Emie zei…
Wat een heerlijk terras ziet er gezellig uit. Fijn om alle kinderen en kleinkinderen weer even in je armen te hebben gehad en alle verhalen te hebben gehoord. Er gaat toch echt niets boven het een-op-een contact.
Edward McDunn zei…
Geweldig om zo te wonen met dat uitzicht.
In het zonnetje is het op zo'n dakterras best uit te houden hè?
Dat is werkelijk een superplek. Je zal maar zo'n dakterras (en huis) hebben dicht bij zee. Nu heb je iedereen gezien en hun verhalen gehoord. Helemaal bij!
miekequilt zei…
Wat een geweldige plek zeg. Mooi uitzicht en heerlijk ruim. Ik snap wel dat dat genieten was. En dat kwam natuurlijk ook door het leuke gezelschap.
Ger zei…
Ook op het dakterras gaat het bij jullie van “een leien dakje”
Fijn om weer op de hoogte te zijn over de laatste nieuwtjes in goed gezelschap van jullie geliefde familie.
Janny zei…
Heerlijk dat het nog zulk mooi weer is om op een dakterras te kunnen zitten, altijd gezellig om met elkaar te eten.
Elizabeth zei…
Wat een heerlijke plek lijkt me dat dakterras... En oh, die houten meubels vind ik het einde!
Lies zei…
Wat een fijne uitnodiging!
Lie(f)s.