Doorgaan naar hoofdcontent

En weer verder

Ik heb er een gewoonte van gemaakt om iedere dag heen en weer naar de supermarkt te lopen, dat is precies goed om te doen. Een rondje Bovenkerk zit er nog niet in maar dat zal zeker komen. Op de terugweg loop ik over het Dorpsplein en dan verder door het parkje wat achter het huis ligt waar wij drie jaar geleden nog woonden. Je ziet op de foto alleen de tuin die op de linkerhoek ligt.

Ik wordt vaak staande gehouden want in een dorp als Stolwijk vragen mensen wat je mankeert. Ik hou de gesprekjes kort want anders kom ik nooit thuis.

Gisteren zijn de hechtingen eruit gehaald, een rij krammen van zo'n vijftien centimeter lang. Het is niet pijnloos zei de arts-assistent direct maar het was een leuke vent en we raakten aan de praat wat afleidde en toen was het zo gebeurd. Daarna door naar de fysiotherapeut die flink met me bezig is geweest en toen was ik aan mijn eindje. Thuis een zak ijs op de knie terwijl Mart kookte en toen ging het allemaal wel weer.
Morgen weer een nieuwe dag.

Reacties

Bertiebo zei…
Wat een geluk toch, zo'n man. En watben je toch stoer!
Mevrouw W. zei…
Je doet het goed en er komt een dag dat je heel erg blij gaat zijn met de nieuwe knie.
Judy zei…
Wat goed allemaal! Elke dag een stukje beter.
miekequilt zei…
Het is gelukkig nog lekker weer zodat je tussen de buien door genoeg tijd voor je rondje hebt. Het lijkt me heerlijk dat de hechtingen eruit zijn.
Sjoerd zei…
Ik volg het met vel interesse. Ik ben inmiddels 20 kg afgevallen. Daardoor heb ik ook minder last van mijn knieën.
Emie zei…
Het staat Adrie binnenkort ook allemaal te wachten dus ik volg je herstel met extra interesse. Aan hem is gezegd: er komen dagen dat je denkt waar ben ik aan begonnen!Ik hoop dat jij dat soort dagen over kunt slaan.
Supergezond elke dag een rondje lopen. En dat is ook meteen een handig doel, zo'n supermarkt.
Marthy zei…
Emie. Gisteravond en ook nu nog veel pijn, waarschijnlijk te veel gedaan bij fysio. Ik had wel aangegeven dat mijn spieren en pezen ontzettend snel reageren op andere bewegingen maar dat voel ik altijd naderhand. Een valkuil waar ik telkens weer intrap, hoe voorzichtig ik ook ben. Pech, vandaag voorzichtig oefenen en vaak ijs. Maar iedereen verzekert me dat ik straks zoveel meer kan doen en daar hoe ik me maar aan vast.
In de weer zei…
Je bent een doorzetter en ja de ene dag is de andere niet.
Rustig aan vandaag en met deze regen heb je lekker tijd om mooie ontdekkingen te doen in je brieven en kaarten schattendoos.
Yova zei…
Ik kom net binnen van fysio. Voor mijn knie. Dinsdag voor mij de laatste keer. Je bent echt doorzetter. Knie is zo belangrijk om te herstellen.Gelukkig is jou knie hechtingen eruit gehaald. Dan kun je beetje meer buigen lijkt me. Mooie huis daar om te zien. Zo huis wil ik ook wonen. Sterkte. Fijn weekend.
Wat fijn dat je alweer naar de supermarkt kunt lopen. Het is idd een revalidatie met ups en downs. Maar uiteindelijk gaat het steeds een stukje beter. Goed naar je lichaam luisteren, de ene dag is beter dan de ander. Maar je bent al een eind op weg, de pijn zal ook steeds minder worden. Zet hem op hoor!
Rustig maar gestaag, dat is het beste. Maar fijn, dat je je eigen vooruitgang ziet, dat stimuleert
Janny zei…
Fijn dat de hechtingen eruit zijn. Hopelijk kan je snel weer oefenen zonder al te veel pijn de volgende dag!
Elizabeth zei…
Dat is inderdaad een heerlijk vooruitzicht; dat je straks weer zoveel meer kunt... Je bent een doorzetter hoor, en ja... pijn hoort er een beetje bij begreep ik al van mijn schoonzusje.
Op naar verder herstel!
Jolande zei…
Wat een goede gewoonte.
Hopelijk gaat het nu elke dag wat beter met minder pijn.
Lies zei…
Een littekenritsje rijker...
Hopelijk genees je snel!
Lie(f)s.
Ger zei…
De knie operatie die jij hebt ondergaan is niet zomaar een operatie.
Tijdens operatie gaat de chirurg natuurlijk heel voorzichtig te werk met spieren,zenuwen en alle weefsel maar toch is er alles met elkaar flink tekeer gegaan in je knie.En nu tijdens herstel moet als het ware het hele been resetten en dat heeft veel tijd nodig en doet pijn.
Maar zo te lezen ben je op de goede weg en dan bedoel ik niet alleen de weg van huis naar de winkel en terug.
En alle krammen er uit👍Bij mij ging het om en om en de allerlaatste vier stuks pas na vier weken.