Hergebruik

We komen er al wandelend nogal wat tegen, hekken. Hekken om vee zoals koeien, schapen of paarden binnen een bepaald gebied te houden. Door die gebieden lopen paden en op die paden komen we die hekken tegen en die sluiten we dan altijd keurig achter ons. Vaak hangt er ook een verzoekje aan zo'n hek om dat te doen, zoals hier boven.

Het leuke is dat de boeren die hekken maken van allerlei soorten materialen, we zijn in de loop der jaren al heel wat leuks tegengekomen. Allerlei onderdelen van bedden zijn favoriet tot ijzeren spiralen aan toe. Wat we ook veel zien zijn houten pallets op zijn kant, wel een beetje moeilijk om open en dicht te doen maar daar houdt Mart zich altijd mee bezig.

Dit hek mocht op de foto omdat het toch wel speciaal was. Wat moet dat ooit een mooi bed geweest zijn met die prachtige ballen aan weerskanten. Het is wat moeilijk te zien daar links in het gras maar er zat ook nog zo'n ijzeren wieltje aan de poot, ik zag het draaien toen Mart het hek open zwaaide.

Haha, en een paar kilometer verder kwamen we het andere deel van het bed tegen. Het beddenspiraal wat er vast bij hoorde zijn we niet tegengekomen maar neem maar van mij aan dat dat ook ergens voor gebruikt is.

Reacties

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat, bedankt!

Lieve groet, Marthy

Als je met je Google account reageert hoef je niet te bewijzen dat je geen robot bent!
Zonder Google account? Dat kan gelukkig heel simpel zijn: gewoon even aanklikken dat je geen robot bent.