Doorgaan naar hoofdcontent

Naar de film met Saar

Het onderwijzend personeel op de school van onze kleindochter had een studiedag dus Saar en ik besloten samen wat gaan doen. Ik stelde voor om naar de film te gaan en dat werd enthousiast ontvangen en ze wist ook direct welke film. In Gouda draaide de film niet maar wel in Rotterdam en we bedachten om daar met de bus en trein heen te gaan. Ze moest eerst nog even naar de plusklas in Bergambacht waar Mart haar rond de middag ophaalde, we aten een boterhammetje en gingen op weg.

Voor de bus hoef je voor mij niet te betalen oma kreeg ik te horen en ze vond het knap van mij dat ik haar treinkaartje al op mijn telefoon had geladen. In Rotterdam even via Google samen gezocht hoe we moesten lopen en en we kwamen ruim op tijd bij Pathé aan waar we met drie moeders met wat kinderen de enige waren in die grote zaal. Wij gewapend met een grote doos popcorn natuurlijk.

De film, Vogelvlucht, was enig. Een eendenfamilie liet zich verleiden tot een overwintering op Jamaica maar de weg er naar toe had nogal wat voetangels en klemmen. Saar vond het af en toe een beetje eng maar natuurlijk liep de film goed af.

Toen de lichten weer aangingen vond Saar het nodig dat er een selfie gemaakt werd en na drie pogingen werd de laatste goedgekeurd. Opmerkelijk, ik heb drie kleinzonen en die hebben nog nooit de neiging gehad om een selfie met hun oma te maken. Maar wie weet, komt dat nog.

Voor dat grote station wilde ze ook nog wel een keer op de foto waarna we tevreden naar huis gingen. Doen we nog een keer hebben we afgesproken.

Reacties

Bertiebo zei…
Wat leuk en wat goed van Saar van die selfie. Die is echt geweldig!
Judy zei…
Wat een leuk uitje met Saar! En ik vind het ook knap: een treinkaartje op je telefoon. Wist niet eens dat dat kon.
KnutzEls zei…
Gezellig zo samen.
In de weer zei…
Wat heerlijk zo’n uitje met kleindochter Saar, natuurlijk (haha) is dat voor herhaling vatbaar :-)
Emie zei…
Super gezellig met je kleindochter op stap en die selfie is om in te lijsten!
Wat een leuk uitje met je kleindochter. En de sefie is een leuke herinnering aan deze dag.
Sjoerd zei…
Dat was dus een fijne ervaring met Saar.
Wat een geweldig uitje voor jullie allebei!
Alleen zo’n dagje op stap met oma is voor Saar vast al een groot feest en dan ook nog met de bus en de trein en als kers op de taart een bioscoopje pakken. Wanneer het een beetje eng was, kon ze lekker bij jou wegkruipen. Een dag met een gouden randje!
Charlie zei…
Supergezellig zo met je kleindochter Saar naar de film!
Jolande zei…
Wat ontzettend gezellig zo´n uitstapje met je kleindochter en die selfie is ook echt leuk.
Ger zei…
Leuk uitje.
Leuke film.
Leuke foto’s.
En dat alles straalt van jullie gezichten af!
Willy zei…
Wat een fijne oma-kleindochter dag.
Lies zei…
Super, oma en kleindochter! Wahw...!
Lie(f)s.
marga zei…
Wat gezellig zo samen met jou kleindochter.
Fijn weekend.
Marga