Doorgaan naar hoofdcontent

Onze fietsenberging

In de fietsenberging van ons appartementengebouw staat dit boeken- en puzzlekastje. Een puzzelaar ben ik niet maar af en toe neus ik wel even tussen de boeken en vind er vaak wel een boek tussen wat mijn interesse wekt. Het zijn vaak wat oudere uitgaven maar dat maakt mij niet uit.

Heerlijk hoor, zo'n fietsenberging. Onze karretjes staan er veilig en droog.

Er is veel ruimte dus de fietsen zullen niet snel beschadigd worden. En wat ik ook zo fijn vind is dat de zware buitendeur met een druk op een grote knop helemaal naar buiten open zwaait. Onze fietsen hebben brede sturen en zijn zwaar en ik ben niet altijd even handig dus zo kan ik mijn fiets makkelijk naar buiten rijden. Van buiten naar binnen gaat de deur door middel van een sleutel ook weer zo wijd open.

De linker deur komt uit op de hal en moet met een sleutel opengemaakt worden. In het begin waren we een beetje huiverig om onze fietsen daar neer te zetten maar onze buren verzekerden ons dat er nog nooit wat was gestolen en nu zijn we het gewoon en zijn maar wat blij met zo'n prettige fietsenberging.

Reacties

Judy zei…
Ja, dat zie je wel vaker, zo'n fietsenberging. Hier moeten fietsen in de bergingen, en dat is veel manouvreren.
Sjoerd zei…
eigenlijk heel handig zo'n gezamenlijke fietsenberging als die goed beveiligd is.
Anoniem zei…
Wel handig dat je fietsen gezamenlijk hal hebt.Gelukkig word dan nooit gestolen.Wij hebben geen fietsen en scooter meer. Verkocht. F.... Mag niet meer fietsen.Kan ook niet. Staat lekker droog. Puzzels vinden wel ouderen wel leuk om te doen.
Bertiebo zei…
Heerlijk zo'n ruimte. Wij hebben een schuur waar de fietsen in moeten. En het kost mij heel veel moeite om hem er uit te krijgen
miekequilt zei…
Een mooie ruime berging. Fijn dat je er makkelijk in en uit kan. Gebruiken jullie geen fietsketting? Wij hebben een eigen berging waar de fietsen goed in kunnen.
In de weer zei…
Wat een mooie ruimte, fijn dat er aan fietsers is gedacht.
KnutzEls zei…
Mooie ruimte, lekker dat je er zo uit kunt rijden.
Emie zei…
Goed geregeld daar bij jullie. En zo'n minibieb is ook handig.
Jolande zei…
Wat apart zo´n fietsenberging, dat heb ik nog nooit gezien.
Dat kastje met boeken en spelletjes vind ik erg leuk.
willy zei…
wel een praktische oplossing voor de fietsen Marthy

prettige dag
Janny zei…
Handig dat de deur helemaal open gaat, zeker met die zware fietsen.
Lies zei…
Bij ons wordt er helaas wel gestolen, zelfs/ook onderdelen. Je moet nochtans binnen met een afstandsbediening. Huurders blijven hier vaak maar enkele maanden, en intussen zijn er dus 'meer' in omloop...
Fijn dat het bij jullie veilig is, en leuk met het 'kastje'!
Lie(f)s.