Ik gebruik vaak gedroogde tomaten in olie, onder andere in salades en pasta's en het leek me een leuk idee om dat zelf eens in te maken. Ik heb tweeëneenhalve kilo tomaten in kwarten gesneden, de pulp eruit, wat olijfolie er over gedruppeld en daarna wat zeezout, peper en kruiden over de partjes gestrooid. Dat ging zes uur, ja, je leest het goed zes uur in de oven op een lage temperatuur. Daarna met wat knoflooktenen in potjes en die vullen met olijfolie. Het ziet er goed uit en te zijner tijd zal ik jullie vertellen of het ook smaakt.
Ik gebruik vaak gedroogde tomaten in olie, onder andere in salades en pasta's en het leek me een leuk idee om dat zelf eens in te maken. Ik heb tweeëneenhalve kilo tomaten in kwarten gesneden, de pulp eruit, wat olijfolie er over gedruppeld en daarna wat zeezout, peper en kruiden over de partjes gestrooid. Dat ging zes uur, ja, je leest het goed zes uur in de oven op een lage temperatuur. Daarna met wat knoflooktenen in potjes en die vullen met olijfolie. Het ziet er goed uit en te zijner tijd zal ik jullie vertellen of het ook smaakt.
Reacties