Ik zit al jaren te denken dat ik ook eens een stol zelf moet gaan bakken en nadat ik het recept van Levine had gezien (met filmpje) heb ik geen excuus meer. Aan de slag dan maar. Na het kneden van de hele handel wat ik wel in de keukenmachine deed zag het resultaat er in ieder geval goed uit. Daarna moest ik al de vulling er doorwerken en dat ging op de manier van Levine prima.
De eerste rijs ging erg goed. Daarna gaat de amandelspijs erin en krijgt het brood zijn uiteindelijke vorm. Dan weer een uur rijzen en dan mag het brood in de oven. Hij zag er prima uit toen hij uit de oven kwam, alhoewel de stol in mijn ogen iets te plat was. Dus die tweede rijs is nog een verbeterpuntje. Ga er tussen de kerst en oudjaar nog een maken, kan ik nog een keer oefenen. Doe ik Mart zeker een plezier mee, want die is gek op een sneetje kerststol.
De eerste rijs ging erg goed. Daarna gaat de amandelspijs erin en krijgt het brood zijn uiteindelijke vorm. Dan weer een uur rijzen en dan mag het brood in de oven. Hij zag er prima uit toen hij uit de oven kwam, alhoewel de stol in mijn ogen iets te plat was. Dus die tweede rijs is nog een verbeterpuntje. Ga er tussen de kerst en oudjaar nog een maken, kan ik nog een keer oefenen. Doe ik Mart zeker een plezier mee, want die is gek op een sneetje kerststol.
Reacties
Ik ben gek op zo'n stol, maar dan wel een echte goeie ... Niet zo'n supermarktding...
Het water loopt me in de mond, dus ik ga snel verder!
Groetjes, Elizabeth
Groetjes,
Claudia
Fijne avond,
liefs,
Mirjam
Krijg gewoon zin om mijn broodbakmachine weer uit de kast te halen.
Lieve groet
Groetjes,
Claudia