Het is niet de gewoonte hier om zondags bezig te zijn maar het moest even. We willen ons terras aan het eind van deze week af hebben omdat we dan bezoek verwachten en we konden vanmorgen profiteren van een dip in het weer, fris met af en toe een paar spatten regen. Mart reed de laatste kruiwagens grond weg, ik heb met een hak nog wat diep wortelend onkruid weggehaald. Daarna hebben we hier een daar de grond wat geëgaliseerd maar om zo'n oppervlak op het oog een beetje waterpas te krijgen valt niet mee. Daarom heeft de man deze paaltjes geslagen en gaan we vanavond als het donker wordt het terrein uitlaseren.
Om onszelf te belonen voor dat zondagochtendlijk gezwoeg had ik gisteravond nog gauw een tafeltje besproken bij ons favoriete restaurant in Saint Pierreville. Na het hoofgerecht en voor het dessert wordt er in Frankrijk natuurlijk altijd kaas geserveerd. In de meeste restaurants kan je dan kiezen uit droge kaas of verse kaas. De laatste neem ik altijd en bij Charles André krijg ik er dan een kannetje room en een kannetje frambozensaus bij waar ik me rijkelijk van bedien. Zo lekker! En daarna kreeg ik nog een toetje voor mijn neus waar ik verder maar niets over vertel maar geloof me, je zou er zo een uurtje onkruid voor gaan hakken.
Om onszelf te belonen voor dat zondagochtendlijk gezwoeg had ik gisteravond nog gauw een tafeltje besproken bij ons favoriete restaurant in Saint Pierreville. Na het hoofgerecht en voor het dessert wordt er in Frankrijk natuurlijk altijd kaas geserveerd. In de meeste restaurants kan je dan kiezen uit droge kaas of verse kaas. De laatste neem ik altijd en bij Charles André krijg ik er dan een kannetje room en een kannetje frambozensaus bij waar ik me rijkelijk van bedien. Zo lekker! En daarna kreeg ik nog een toetje voor mijn neus waar ik verder maar niets over vertel maar geloof me, je zou er zo een uurtje onkruid voor gaan hakken.
Reacties
En dat terras wordt weer een plaatje. Geef dat maar door aan Mart!
Succes met het uitlazeren.
En gelijk hebben jullie, jezelf belonen met een fijn etentje waarvoor je eens niet zelf in de keuken hoeft te staan.