Ik lijk wel gek, of ik al geen drukte genoeg heb. Morgen vieren we hier weer een verjaardag en ik kon het natuurlijk niet laten om een taart te maken terwijl ik er net zo makkelijk eentje kan bestellen bij de bakker en die is heerlijk hoor en dan had er ook nog een foto van de jarige op gestaan. Ik zal het maar bekennen, ik ben gek op bakken, taarten cakes, geeft niet wat. Niet dat ik nou zo'n ster ben als de kandidaten van 'Heel Holland Bakt' maar over het algemeen zijn mijn baksels smakelijk en zien ze er goed uit. Dit is dus is een plaattaart met frangipane-appelvulling, heel lekker maar slecht voor de lijn. Frangipane is een beslag op basis van boter, suiker, gemalen amandelen, eieren en bloem. Hier in huis doen wij niet aan de lijn, dus dat treft en het bezoek, tsja, die moet maar zien want ik serveer het gebak ook nog met een dot vers geslagen room, mmmm.
Ons dagelijks leven in Frankrijk en in Nederland
Reacties
Daar ga je vast een heleboel liefhebbers voor krijgen.
Fijne dag morgen!
Fijne nieuwe week,
Liefs,
Mirjam